Freds och energiarbete

 

 

ROM

 

 

 

 

 

Vi har rest över världen under ett antal år för att göra vår del i fredsarbetet.

- Att lära känna andra människor och kulturer, att skapa gränslösa möten.

En del blir vänner för livet. - Man får nya perspektiv, blir ödmjuk och glad över att värme och humor på sikt övervinner hinder.

 

Något som många inte känner till är att små och stora grupper reser runt i världen, dels för att skapa dialog, men också för att finnas på plats vid större utvecklingsskeden som balanserande faktor.

 

När större grupper mediterar samtidigt bildas ett starkt energifokus som kan mildra kaos. Arbetet kan också rensa och uppdatera energin på platsen där tidigare traumatiska händelser ägt rum. Man stannar kanske några dagar, men finns i många fall på plats i flera veckor eller månader för att stabilisera genom gruppenergin.

Vid Berlinmurens fall fanns tex flera tusen meditatörer i staden, och vid OS i Lillehammer höll hundratals meditatörer fokus för ett fredligt mästerskap.

 

I dag finns det många grupper som arbetar för jorden: fredsgrupper, miljögrupper, bönegrupper, energi och ljusarbetargrupper. Sida vid sida, hand i hand gör de ett fantatiskt arbete för jorden. De håller energi, de bryter upp gamla stagnerade tankemönster och öppnar för ett nytt skede i mänsklighetens historia – det vi kallar ”himmelriket på jorden”!

 

Det viktigaste arbetet gör vi ändå mitt i vardagen, i möten mellan människor där vi steg för steg lär oss att erfara tillvarons alla aspekter. Att ta ansvar för våra egna tankar, ord och handlingar, men samtidigt bejaka vårt behov av glädje, lek och inspiration i samvaro med andra!

PERU

 

 

 

MEXICO - MÅNPYRAMIDEN

 

 

BOLIVIA  vid  gränsen till PERU

 

 

 

 

 

TITICACA-sjön , vy mot MÅNÖN